Voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken wereldwijd op inspectie. In hoofdlijnen bestaat de dienstverlening van Brivas uit het multidisciplinair vaststellen van de conditionele vastgoedkwaliteit van kanselarijen, residenties en personeelswoningen. Voor het vaststellen van de condities wordt gewerkt conform de NEN 2767. Ook wordt gerapporteerd over de technische veiligheidsaspecten zoals brandveiligheid, vluchtroutes etc, en juiste toepassing van de vigerende regelgeving. 

Omvang van de opdracht: wereldwijd, ca 150.000 m2 BVO.

Software inspectie en rapportage: Planon PCA.

Opdrachtgever: Brink Management / Advies

Het inspecteren van de PV-installatie tot en met de aansluiting in de verdeelinrichting. Controle of de installatie aan de van toepassing zijnde normen voldoet. Uitvoering middels visuele controle, meting en beproeving.  

Omvang van de opdracht: 202 panelen.

Opdrachtgever: BAM Bouw en Techniek regio Noord

Brivas brengt met een RVB BOEI inspectie de gebouwen op het terrein van PLE / KLPD in Driebergen in beeld voor de discipline werktuigbouw. Deze methodiek is door het Rijksvastgoedbedrijf ontwikkeld. BOEI staat voor de vier thema's waarop de methodiek betrekking heeft: Brandveiligheid, Onderhoud, Energiezuinigheid & duurzaamheid, Inzicht in het voldoen aan wet- & regelgeving. 

Omvang van de opdracht: ca 35.000 m2 BVO.

Software inventarisatie en conditiemeting: Condor. 

Opdrachtgever: DuurzaamNL

Het Stadhuis van Utrecht, een rijksmonument uit 1824. Door Brivas zijn de installaties geïnventariseerd en geïnspecteerd volgens de NEN 2767 methodiek. Ook is er een meerjarenonderhoudsplan opgesteld waarin de resultaten van de inspectie zijn verwerkt.

Omvang van de opdracht: ca 9.100 m2 BVO.

Software conditiemeting en MJOP: O-Prognose.

Opdrachtgever: Monumentenwacht Utrecht

Brivas brengt met een nulmeting de regio- en districtskantoren van de Nationale Politie regio Noord in beeld voor de disciplines elektrotechniek en werktuigbouw. De nulmeting wordt gebruikt omdat het wisselen van onderhoudsfirma regelmatig voorkomt. Hoeveelheden en onderhoudsstatus worden daarom nauwkeurig in kaart gebracht. Want wat mag je als nieuwe onderhoudsfirma precies verwachten van je voorganger?

Omvang van de opdracht: ca 60.000 m2 BVO.

Software inventarisatie en conditiemeting: Planon PCA.

Opdrachtgever: BAM Bouw en Techniek regio Noord

Voor ROCvA, VOvA en ROCF heeft Brivas nul-inventarisaties, conditiemetingen (NEN 2767) en een toetsing uitvoeringskwaliteit uitgevoerd betreft de werktuigbouwkundige installaties. Er is inzichtelijk gemaakt welke installatiedelen in de gebouwen aanwezig zijn en in welke staat (conditie) deze installaties zich bevinden. Ook is controle op de uitvoeringskwaliteit van onderhoudsfirma’s in relatie tot de contractuele afspraken uitgevoerd.

Omvang van de opdracht: 22 locaties, totaal ca 235.500 m2 BVO.

Software conditiemeting en rapportage: O-Prognose.

Opdrachtgever: Van Empel Inspecties en Advisering HX Advies

Zwembad Den Hommel is een zwembad in de Utrechtse wijk Oog in Al. Er zijn vijf zwembaden waaronder een wedstrijdbad, doelgroepenbad, recreatiebad, buitenbad en een speelbad. Door Brivas is het gehele complex, inclusief de gespecialiseerde zwembadinstallaties geïnventariseerd en geïnspecteerd volgens de NEN 2767 methodiek. Ook is er een meerjarenonderhoudsplan opgesteld waarin de resultaten van de inspecties zijn verwerkt.

Omvang van de opdracht: ca 5.358 m2 BVO.

Software conditiemeting en MJOP: O-Prognose.

Opdrachtgever: Gemeente Utrecht.

Stadsschouwburg Amsterdam is een theatergebouw, en rijksmonument aan het Leidseplein in Amsterdam. Door Brivas zijn de gebouwgebonden installaties geïnventariseerd en geïnspecteerd volgens de NEN 2767 methodiek. Ook is er een meerjarenonderhoudsplan opgesteld waarin de resultaten van de inspectie zijn verwerkt.

Omvang van de opdracht: ca 20.000 m2 BVO.

Software conditiemeting en MJOP: O-Prognose.

Opdrachtgever: HX Advies

Een monumentaal pand gehuisvest aan het Plein in Den Haag naast het Mauritshuis en het Binnenhof. Door Brivas zijn de installaties geïnventariseerd en geïnspecteerd volgens de NEN 2767 methodiek. Ook is er een meerjarenonderhoudsplan opgesteld waarin de resultaten van de inspectie zijn verwerkt.

Omvang van de opdracht: ca 5.891 m2 BVO.

Software conditiemeting en MJOP: Ibis Main.

Opdrachtgever: Brink Management / Advies

Het Olympic Hotel, direct gelegen naast het Olympisch Stadion in Amsterdam. Door Brivas zijn de werktuigbouwkundige installaties geïnventariseerd en is er een meerjarenonderhoudsplan opgesteld. 

Omvang van de opdracht: ca 12.927 m2 BVO.

Software MJOP: O-Prognose.

Opdrachtgever: Easy Controls Installatietechniek

Brivas brengt met een RVB BOEI inspectie de staat van de transportinstallaties (liften, gondels, heffers) in beeld. Deze methodiek is door het Rijksvastgoedbedrijf ontwikkeld. BOEI staat voor de vier thema's waarop de methodiek betrekking heeft: Brandveiligheid, Onderhoud, Energiezuinigheid & duurzaamheid, Inzicht in het voldoen aan wet- & regelgeving. 

Software conditiemeting en MJOP: Planon PCA. 

Opdrachtgever: Unica Building Services Arnhem

De gemeente Rotterdam heeft behoefte aan tijdelijke externe inhuur van diverse expertise. Brivas vult de rol van contractmanager (maincontract) tijdelijk voor de gemeente in. Inhoudelijke taken zijn onder andere assetmanagement, regievoering, meerjarenonderhoudsplannen, begrotingen en bewaking van processen rondom de juiste uitvoering.  

Duur van de opdracht: 9 maanden.

Opdrachtgever: Gemeente Rotterdam

 

Rotterdamse containerterminal, 's werelds meest moderne en innovatieve. Gelegen aan de Prinses Amaliahaven op de Tweede Maasvlakte bij Rotterdam. Door Brivas zijn de gebouwgebonden werktuigbouwkundige installaties over het gehele terrein geïnventariseerd en geïnspecteerd volgens de NEN 2767 methodiek. Ook is er een meerjarenonderhoudsplan opgesteld waarin de resulaten van de inspecties zijn verwerkt. In het meerjarenonderhoudsplan is een verdeling gemaakt in kritische en niet kritische installaties / onderdelen (prioritering). Voor de kritische installaties / onderdelen zijn de daadwerkelijke bedrijfsuren (draaiuren) de basis geweest voor het inplannen van activiteiten waaronder vervangen of renoveren. 

Omvang van de opdracht: ca 80.000 m2 BVO.

Software conditiemeting en MJOP: O-Prognose.

Opdrachtgever: A. de Jong Installatietechniek

Het Universitair Vastgoed Bedrijf (UVB) adviseert en ondersteunt de universitaire organisatie. Denk hierbij aan planontwikkeling, beheer, beschikbaarheid, instandhouding en projectmanagement. Brivas ondersteunt het UVB op momenten dat er behoefte is aan expertise. Een prettige en inspirerende samenwerking die in 2015 is gestart.

Opdrachtgever: Universitair Vastgoed Bedrijf, Radboud Universiteit Nijmegen

Gemeentekantoor Harm Buiterplein in Groningen, gelegen in de buurt Europapark. Door Brivas is het gehele gebouw (bouwkundig, installatietechniek en transportinstallaties) geïnspecteerd volgens de NEN 2767 methodiek. Hiermee is de onderhoudsstaat van het gebouw en de installaties in beeld gebracht. Dit met als doel om de uitvoeringskwaliteit van de huidige onderhoudsfirma (BAM Bouw en Techniek regio Noord) transparant inzichtelijk te maken. 

Omvang van de opdracht: ca 17.000 m2 BVO.

Software conditiemeting: O-Prognose.

Opdrachtgever: BAM Bouw en Techniek regio Noord

Monumentenwacht Utrecht en Brivas werken sinds 2015 samen om meerjaren onderhoudsplannen (MJOP) voor gemeente Utrecht op te stellen. Monumentenwacht Utrecht verzorgt het bouwkundige deel, Brivas het installatietechnische deel. Voorbeelden van objecten waarvoor een integrale MJOP is gemaakt, zijn werfkelders, molens, forten, landhuizen en bunkers.  

Omvang van de opdracht: ca 55 locaties, totaal ca 80.000 m2 BVO.

Software conditiemeting en MJOP: O-Prognose.

Opdrachtgever: Monumentenwacht Utrecht

Contactgegevens

Brivas integraal beheer en onderhoud vastgoed
B.T.E. (Brian) Bremer
Postadres: Pianostraat 5
6922 JH Duiven
Bezoekadres: Visserlaan 7
6921 WZ Duiven

Tel: +31 6 206 88 566
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK: 60474289

BTW: NL001857627B59

Sociaal

Certificeringen

Comog Onderhoudskundige Vastgoed (COV)
Adviseur RVB BOEI (IAV)
Inspecteur RVB BOEI Werktuigbouw (IIV-W)
Inspecteur RVB BOEI Elektrotechniek (IIV-E)
VCA**

Beroepsregistratie

Sertum
NVDO